Hos SvineXperten opsætter og rådgiver vi dig i et komplet digital opgavestyringsværktøj, så dit erhverv som griseproducenter bliver effektivt, overskueligt og tidsbesparende. 

 

Få organiseret og uddelt alle arbejdsopgaver til hver enkelt medarbejder

 

Digital Opgavestyring gør det meget lettere at oplære nye medarbejdere, afløse ved ferie og sygdom mm. Ingenting bliver glemt, og opgaverne fylder ikke i hovedet. Derved giver det mere tid og overskud til den daglige ledelse og nye faglige tiltag

 

Mød Torben og Mette Svane, som har fået overskueliggjort arbejdsopgaverne i svinestalden

Digital opgavestyring har vist sig at være en overraskende gevinst for Torben og Mette Svane, der driver en svineproduktion syd for Nibe. 

 

"Det har frigivet en masse i vores hoveder. Vi skal ikke gå og spekulere på, om opgaverne er blevet taget. Vi ved, når tingene er gjort."

 

Svineproducent Torben Svane er begejstret for den digitalisering, der er rykket ind i stalden. Digital opgavestyring sørger nu for, at der er styr på alle arbejdsprocesser. Det betyder, at alle tre nye medhjælpere ved, hvad der skal laves i løbet af dagen og ugen – og opgaver, der skifter i bestemte intervaller som vaccination, kastration og fravænning er ikke længere så lette at glemme.

Fordele ved Digital Opgavestyring

Hvis du er træt af at bruge for meget tid på at planlægge, organisere og følge op på opgaverne på din gård, kan digital opgavestyring være løsningen for dig. Med digital opgavestyring kan du spare tid og kræfter. Du kan hurtigt og nemt få overblik over opgaverne og medarbejdernes fremskridt. Dette kan øge effektiviteten og produktiviteten på din gård, og det kan være med til at forbedre lønsomheden.

 

Digital opgavestyring kan også bidrage til at øge sikkerheden på din gård ved at gøre det nemmere at følge op på forskellige sikkerhedsprocedurer. Desuden kan digital opgavestyring hjælpe med at forbedre kommunikationen mellem dig og dine medarbejdere, hvilket kan bidrage til en bedre samarbejdsånd på din gård. Dette kan også gøre det nemmere for dig at holde styr på og følge op på medarbejdernes fremskridt og udførelse af opgaverne

Lad os fortælle dig mere om Digital Opgavestyring

 

Kontakt Pernille, din rådgiver i Digital Opgavestyring

Pernille Sloth Christensen

Svine- og ledelsesrådgiver

"Jeg står klar til at rådgive dig i
Digital opgavestyrring, så du kan komme 
godt i gang med at effektivisere din svineproduktion."